Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Потрібно сьогодні(02.12.22) зробити індивідуальне завдання з предмету "теорія ймовірностей та математична статистика". 3 курс. Ціна договірна! Завдання можна робити в Exсel, Python і тд. Потрібен звіт з детальним описом розв'язку.

Індивідуальне завдання зі статистики:

Щодня на сервер приходять запити від українських та закордонних користувачів.

Кількості запитів, які приходили за жовтень, вказано в колонках K (порядковий номер студента в моєму списку) на одному із двох аркушів з даними тут (окремо запити від українських користувачів та закордонних користувачів).

А. Використовуючи статистичні дані (використати всі 62 спостереження) обчислити:

точкову оцінку математичного сподівання, зміщену та незміщену оцінку дисперсії

довірчий інтервал для математичного сподівання та дисперсії в припущенні, що вибірка з нормального закону розподілу (з надійністю 1-K/200)

моду, медіану, розмах вибірки, нижній та верхній квартилі

Б. Побудувати гістограми абсолютних та відносних частот (окремо для українських та закордонних користувачів). Також побудувати два види боксплотів (“середнє, s, 1,96s” та “медіана,Q1-Q3, min-max”). Боксплоти будувати окремо для українських та закордонних користувачів, однак на одному рисунку і з дотриманням пропорцій.

В. З допомогою критерію Пірсона перевірити всі дані (62 спостереження) на нормальний закон розподілу.

Г. З допомогою критерію Манна-Уітні на рівні значущості (=0,05) перевірити гіпотезу про рівність кількості пакетів від українських користувачів (група1) та закордонних користувачів (група2) для перших двох тижнів жовтня.

Д. З допомогою критерію Стьюдента на рівні значущості (=0,05) перевірити гіпотезу про рівність кількості пакетів від українських користувачів (група1) та закордонних користувачів (група2) для цілого жовтня.

год назад
guest_16699804181857
год в сервисе
Был
год назад