Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Якщо коротко, то це компанія, котра займається рішеннями, в цілому, для логістики, але конкретно в даний момент - рішеннями для паркінгів, розумними паркінгами. І робота продукту базується на алгоритмах комп’ютерного зору - computer vision, а саме: - автоматичне розпізнавання об’єктів: машин, людей, тварин - автоматичне розпізнавання номерів автомобілів - визначення вільних /зайнятих паркомісць Тож логотип має відображати наш сучасний підхід до рішення проблеми(семантично інтуїтивним про що компанія) та бути стильним і привабливим в цілому

год назад
KolyaOK
24 годаУкраина
8 лет в сервисе
Был
9 месяцев назад
Выбранный исполнитель
roman_loginov
Роман 
25 летУкраина
2 года в сервисе
Был
17 часов назад
год назад
$50
2 дня
UAH
Якщо коротко, то виконавець постійно на зв'язку, враховує всі зауваження та накидує свої варіанти. Дуже багато різних варіантів логотипу перебрали, оскільки, я є, досить, прискіпливий замовник, але Роман швидко та чітко реагував. Сподобалася робота + розуміння замовника, тому рекомендую!
Дуже задоволений співпрацею з Миколаєм! Він - чудовий співрозмовник, все швидко оплатив та навіть трохи більше, ніж домовлялись. Щодо роботи, дякую за цікавий проект і буду вдячний за майбутні повторні замовлення!