Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Необхідно провести інтеграцію польської майданчики https://allegro.pl/ з сайтом на wordpress через REST API, документація https://developer.allegro.pl/about/ Приклади вже реалізованих проектів:

https://restauto.com.ua/https://motopoland.com.ua/ вимоги:

У картці товару повинна міститися основна інформація про товар - заголовок, опис, характеристики / атрибути (укр мовою - переклад). Зображення товару. Основна ціна товару в гривнях (конвертація ціни з польського злотого в грн). Можливість вибору кількості товару для замовлення. Вартість доставки по Польщі в рублях - тип доставки Na adres za pobraniem. Id товару (на allegro відображається на засланні і в картці товару). Ім'я / назва продавця-магазину з можливістю подивитися всі товари, рейтинг продавця, залишок товару, кількість покупок. Орієнтовна дата доставки товару на пункт самовивозу, приклад: два тижні від сьогоднішньої дати.

Можливість настройки ціноутворення, установка націнки.

Можливість знайти товар через пошук на сайті, за посиланням або id товару з allegro.

Можливість налаштовувати обмін, визначати категорії в яких повинні відображатися товари. Вибирати для обміну конкретних продавців або товари, виключати продавців або товари з обміну.  

3 года назад
guest_16343798352354
3 года в сервисе
Был
2 года назад