Інженер механік (конструктор) , 3D проектант

Привіт. Звати мене Тарас. Я отримав ступінь магістра у ІФНТУНГ на каферді "Комп'ютеризоване машинобудівне виробництво", а також у AGH на відділі "Механіка і робототехніка". Почав свою діяльність з проектування пластмасових виробів для 3D друку та лиття під тиском. Зараз працюю інженером-конструктором (проектування прес-форм для лиття пластмаси під тиском). Додатково займаюся проектуванням різних виробів у 3D, щоб покращити свої навички і здобути новий досвід. Доводилося проектувати різні вироби : колекційні моделі-конструктори з листового металу, проектування конструкторів та виробів з фанери, також готував файли для лазерної порізки і хімічного витравлювання. Доводилося також проектувати модель печива і формочки для випікання. Також проектував бачок для мобільної мийки високого тиску і всякі інші роботи.

Якщо йдеться про проектування пресформ, то я можу спроектувати технологічну модель для лиття під тиском, або перевірити Вашу і внести зміни , якщо потрібно. Дальше я проводжу аналіз проливання і інших параметрів під час лиття. Це дає попередню картину перед початком проектування прес-форми. Після узгодження всіх деталей починаю проектувати форму і всю технічну документацію , креслення.

Використовую Autodesk Inventor, SolidWorks , AutoCAD , KOMPAS-3D, CorelDraw для файлів хімічного травленні і лазерної різки , KeyShot для рендерів.

Якщо у Вас є ідеї (навіть які я не описав) звертайтеся. Буду радий допомогти.

Портфолио