Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

В основу розробки концепту цієї не великої квартири лягло натхенння відчуттями. Я вже працювала раніше над житлом, де основним запросом був намір досягнення настрою, через синергію поєднань кольору та фактур. Важловою складовою такої синергіі є саме планувальне рішення. Тут воно вільне, просторе, перетікаюче.

Споглядаючи хвилі на поверхні води, можна досягнути медитативного стану. Саме цей стан і ліг в основу розробки данного концепту. Гнучкі форми, меблі довільної форми, складні віддінки кольорів в комплексі дають змогу переживати новий чуттевий досвід.

Сучасний світ швидкий, не посидючий, бурхливий. Запит на створення особистого медитативного простору зростає.

З використанням безшовного матеріалу стелі та стіни стає можливим звільнення від тривожності, - найбільшої проблеми сучасності. Оку не потрібно більше концентруватись на великій кількості ліній та контарсті кольорів.

Акцентом стало використання штукатурки, яка імітує легку спокійну хвилю. Ніжну, як під час штилю.

Ще одним прийомом у створенні даної композиції є певний вибір освітлюючих приладів. Вони розташовані зонально. Для підтримки інтимної атмосфери. Для теплих і цікавих розмов, романтичних вечорів. Щоб не втратити близькість у безкінечності цілей.