Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Блендер уже давно з екзотичної техніки перетворився на кухонний мастхев. Його можливості величезні: від вишуканих паштетів до мусів і соусів. А за наявності подрібнювача і вінчика діапазон операцій розширюється в десятки разів. З’ясовуємо, чим відрізняються дорогі блендери від дешевих і чи є сенс переплачувати.

Комплектність і якість матеріалів

Перше, що впадає в око при відчутній різниці в ціні – зовнішній вигляд і комплектація.

У середовищі бюджетних моделей найчастіше ми бачимо моно-пристрої – в комплекті немає нічого, крім занурювальної частини з основними ножами. Корпус частіше з простого, глянцевого пластику, який з часом вицвітає, дряпається, а під час використання неприємно ковзає в руці. За конструктивним виконанням бюджетні моделі рідко можуть похвалитися витривалим мотором, високою якістю заточування ножів.

Що вища ціна, то вища якість виконання. Так, глянсовий пластик замінюється прогумованим софт-тач покриттям, нейлоном або корпусом з чистої сталі, пластик чаш для подрібнювача і збивання товстий, міцний, не вицвітає і не дряпається. Сталь для ножів використовується більш високої якості – ножі заточені тонше, повільніше тупляться і не потребуватимуть заміни дуже довгий час, навіть за частого та інтенсивного використання.

https://pressa.rv.ua/news/zanuryuvalnyj-blender-chym-vidriznyayutsya-i-shho-krashhe/