Иван Ф.
872 сообщения
#5 лет назад
Только для УкраиныМожет кому-то пригодится


Умови та положення цієї пропозиції:
1. Пропозиція надається виключно клієнтам із платіжною адресою в Україні. Один рекламодавець може використати лише один промо-код.
2. Щоб активувати пропозицію:  до Вашого облікового запису до 31 грудня 2018 р.. Щоб узяти участь у цій акції, вам необхідно ввести код упродовж 14 днів із моменту, коли у вашому першому обліковому записі Google Ads було зареєстровано перший показ оголошення.
3. Щоб отримати промо-кредит: Розпочніть рекламу! Належний Вам промо-кредит буде дорівнювати сумі рекламних витрат (не включаючи ПДВ), здійснених з Вашого облікового запису між датою введення Вами промо-коду та 31 грудня 2018 р., але при цьому розмір промо-кредиту не може перевищувати 900 грн.
4. Коли виконані умови 2 і 3, Ви отримаєте промо-кредит відповідно до цієї пропозиції протягом приблизно 5 днів. Ви побачите його суму на сторінці “Платежі” Вашого облікового запису.
5. Промо-кредит застосовується виключно до майбутніх рекламних витрат. Промо-кредит не нараховується до рекламних витрат, які відбулися до моменту введення промокоду.