Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Компанія шукає спеціаліста 1С, для створення додаткового звіту в програмі 1С версія 8.3. конфігурація УТП 

Досвід роботи та рекомендації обов'язкові.

ТЗ:

Створення звіту для 1С з можливістю подальшого самостійного редагування.

  • Стовпець «номенклатура» з позиціями 1 – (n+1), повинні містити номенклатурні складові оборотів рахунків бухгалтерського обліку 201, 25, 26 з можливістю додавати, видаляти або об’єднати окремі номенклатури. Стовпець Одиниця виміру, повинен підтягуватися з налаштувань номенклатури, відповідно до одиниці виміру конкретної позиції.
  • Стовпці «Склад 1-2» повинні відображати рухи номенклатури зі стовпця «Номенклатура» по відповідному складу. Залишок на початок та його вартість, прихід – розхід за відповідною вартістю, та залишок на кінець в кількісному на вартісному вираженні. Облік в базі ведеться за методом «По середній» , тому стовпець «Ціна» повинен складатися з стовпця «Сума» / поділеного на кількість «Залишок, Прихід, Розхід»
  • Кожна номенклатура крім рахунку бухгалтерського обліку, має прив’язку до відповідного складу розміщення, а отже може повторюватися на декількох складах. Тобто, якщо номенклатура 1 має рухи по складу 1 і складу 2, то звіт повинен відображати ці рухи відповідно.
  • Звіт повинен надавати можливість додати необхідну кількість складів, шляхом дублювання табличної частини (Залишок-Прихід-Розхід-Залишок)
  • Даний звіт повинен бути базовим вікном, яке буде відкриватися при запуску програми в окремих користувачів.
  • Стовпець «Залишок Всього» повинен відображати вартісне вираження залишків номенклатури по всіх наявних складах.
  • Налаштування звіту мають давати можливість відкрити тільки 1  склад, або тільки 1 номенклатуру по всіх складах, але за замовчуванням повинна відкриватися повна версія.
3 года назад
guest_16087382134685
3 года в сервисе
Был
3 года назад