Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Уже багато років на полицях наших магазинів можна зустріти майже виключно ті продукти, які запаковані у пластик; виключення в основному, становлять тільки соки і консервовані продукти.

Всі ми знаємо переваги пластикової упаковки: і про стійкість, і про зручність використання, і про легкість… Але чи багато з нас знають про її недоліки? Звичайно, ні, адже виробники пластику не схильні афішувати таку інформацію. А вони, між іншим, існують. І справа не тільки в тому, що від целофанових пакетиків дельфіни помирають, а в тому, що нас, ЛЮДЕЙ, цілеспрямовано і жорстоко отруюють заради власної вигоди. А ми купуємо продукти в пластиковій тарі і радіємо – і продукти цілі, і упаковку ще можна буде використати.

Щороку у всьому світі зростає кількість гормональних порушень, порушень обміну, випадків раку простати і молочних залоз, вроджених дефектів мозку та інших захворювань. І одним із винуватців такої ситуації є основний компонент пластику – бісфенол А. Не сумнівайтесь – виробники упаковки чудово знають, як цей хімікат впливає на людський організм, оскільки чимало авторитетних вчених неодноразово про це заявляли, але виробництво не припиняють – не вигідно. Більше того, у 2007 році у Європі біло офіційно збільшено максимально допустиму дозу бісфенолу як для дорослих, так і для немовлят. І це не зважаючи на те, що при дослідженнях було виявлено, що у 92 відсотків людей, вибраних абсолютно випадковим чином, спостерігається підвищена концентрація бісфенолу