Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Компанія Peloton співпрацює з TikTok для створення коротких тренувань та іншого контенту, в той час як цифрова фітнес-компанія, яка зазнає труднощів, намагається провести ребрендинг.

Peloton та TikTok об’єднують зусилля для створення фітнес-контенту

У рамках партнерства TikTok запустить хаб #TikTokFitness зі спеціальним розділом Peloton та контентом, створеним спеціально для платформи, оголосили компанії у четвер. Користувачі зможуть переглядати різні матеріали, створені на базі Peloton, включаючи живі заняття, короткі фітнес-ролики, спільні роботи зі знаменитостями та відео від інструкторів.

“Ми всі разом визнаємо, що ставлення людей до фітнесу постійно змінюється”, – сказав Олі Снодді, віце-президент Peloton зі споживчого маркетингу, в релізі. За його словами, TikTok хоче поширити свій контент «на нову аудиторію та абсолютно новими способами».

Хаб Peloton на TikTok – це перший випадок, коли фітнес-компанія виробляє соціальний контент для використання за межами власних каналів, поєднуючи дві улюблениці епохи пандемії, які пережили вибухове зростання, коли весь світ залишався вдома. Ціна акцій Peloton досягла піку в 2020 році і склала понад 160 доларів за акцію, але з того часу різко впала до менш ніж 5 доларів. Акції компанії зросли приблизно на 9% після того, як у четвер стало відомо про партнерство із соціальним додатком, що налічує 1 мільярд активних користувачів по всьому світу.

https://pressa.rv.ua/news/peloton-ta-tiktok-obyednuyut-zusyllya-dlya-stvorennya-fitnes-kontentu/