Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Составлен Договор на проведение обучения с эдукаторами, которые, обязаны проводить обучение третьих лиц по заданию производителя (не важно, в какой сфере знаний).

Данный Договор составлен в упрощенной и понятной для сторон форме.ДОГОВІР

про проведення навчання №____

Товариство з обмеженою відповідальністю «  » (ідентифікаційний код юридичної особи – юридична адреса:   , тел.: +   ел.скр.: ) в особі її керівника (надалі – Виробник) з однієї сторони, та________________________________________________, паспорт серія______________________, виданого __________________________________ УМВС України в _________________________області ___.___.19___,________ зареєстрованого за адресою:_____________________________________________________________________________,

ідентифікаційний номер: _____________________(надалі - Едукатор) з іншого боку,

уклали цей Договір  про проведення навчання (надалі - Договір) про таке:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ, ЦІНА

1.1. Виробник зобов'язується в порядку та на умовах, визначених у цьому Договорі, провести безкоштовне навчання у вигляді курсу «Продуктовий тренінг» (надалі - Курс) для Едукатора, а Едукатор, в свою чергу, зобов'язується в порядку та на умовах, визначених в цьому Договорі, отримати цей Курс та оволодіти ним, і, надалі, упродовж 2 (двох) років провести на платній основі навчання для третіх осіб (які купляють обладнання у Виробника) та надати їм знання з цього Курсу. 1.2. Вартість послуг Едукатора з навчання для 3-іх осіб складає (   ) доларів США. 1.3. Виробник проводить безкоштовне навчання для Едукатора у період з __.08.2019 по ___.12.2019 включно.

2. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Виробник має право: 2.1.1. вимагати від Едукатора дотримуватись усіх умов даного Договору; 2.1.2. достроково розірвати цей Договір у разі невиконання, або неналежного виконання Едукатором зобов’язань, передбачених цим Договором, повідомивши його письмово про це упродовж 10 (десяти) днів. 2.2. Виробник зобов’язаний: 2.2.1. забезпечити надання знань з Курсу в строки, встановлені в пункті 1.3. Договору; 2.2.2. надати Едукатору знання з Курсу «Продуктовий треніннг» у повному об’єму та належної якості; 2.2.3. виконувати інші зобов’язання, що витікають із умов цього Договору. 2.3. Едукатор має право: 2.3.1. на отримання від Виробника у повному обсязі, у встановлений Договором строк та належної якості Курсу; 2.3.2. контролювати надання знань з Курсу від Виробника; 2.3.3. достроково розірвати цей Договір у разі невиконання, або неналежного виконання Виробником зобов’язань, передбачених цим Договором, повідомивши його письмово про це упродовж 10 (десяти) днів. 2.4. Едукатор зобов’язаний: 2.4.1. приймати послуги від Виробника з надання знань Курсу згдіно актів про надання послуг та або іншими документами, передбаченими чинним законодавством України або цим Договором; 2.4.2 Едукатор, повинен провести плтаний Курс для тертіх осіб через 1 місяць після того, як він отримає знання з Курсу у Виробника у повному обсязі. 2.4.3. виконувати інші зобов’язання, що витікають із умов Договору та чинного законодавства України.

3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН І ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

3.1. У випадку порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть юридичну відповідальність, визначену цим Договором та чинним законодавством Україні. 3.2. Сторони не несуть юридичної відповідальності за порушення своїх зобов'язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов'язання. 3.3. Усі спори, що пов'язані із цим Договором, його укладанням або такі, що виникають в процесі виконання умов цього Договору, вирішуються шляхом переговорів між представниками Сторін.

 

4. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ

4.1. Цей Договір вважається укладеним та набуває чинності з моменту його підписання, і діє у строк, вказаний в пунктах 1.1. і 1.3. Договору. 4.2. Усі правовідносини, що виникають у зв'язку з виконанням умов цього Договору і не врегульовані ним, регламентуються нормами чинного законодавства України. 4.3. Договір може бути розірваний: 4.3.1. за взаємною згодою Сторін; 4.3.2. за рішенням суду; 4.3.3. в інших випадках, передбачених чинним законодавством України. 4.4. Цей Договір складений українською мовою, на одній сторінці у двох примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

 

Підписи сторін:

За Виробника:

__________________________________     ___________

                  (прізвище ініціали)                          (підпис)

За Едукатора:

_____________________________________    ___________

                     (прізвище ініціали)                            (підпис)