Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Лабораторні роботи складаються з двух робіт

Робота №1

Завдання та правила оцінювання

• Імплементувати бібліотеку, що дозволяє створювати екземпляри об’єктів з усіма залежностями схожу на PicoContainer.

• Буде надано Gradle-проект, що містить всі необхідні публічні інтерфейси, їх змінювати не можна.

• Бібліотека має підтримувати анотації Inject та Singleton;

Проект-заглушка містить лише базові тестові сценарії, що мають на меті на прикладах продемонструвати очікуваний спосіб використання бібліотеки. Студент має сформувати достатній набір тестових сценаріїв. У разі відсутності важливих тестових сценаріїв робота може бути відправлена на доопрацювання або знижена оцінка, на розсуд викладача;

Посилання на GitHub, де надано файли для виконання цієї лабораторної.

Робота №2

Прикріплений скрін це тема завдання. Треба виконати два завдання:

Завдання №1.

Визначити взаємне розташування прямої та площини у просторі. На вході у система має приймати об’єкти, що описує пряму у канонічному рівнянні та площину. Результатом обчислень має бути канонічне рівняння прямої, загальне рівняння площини та текстовий опис їх взаємного розташування (перпендикулярність має відображатись як окремий тип розташування). При отриманні результату користувачу має надаватись можливість вказати мову (наприклад англійська чи українська), якою результати обчислень будуть відображені користувачу.

Завдання №2.

Визначення типу поверхні другого порядку. На відміну від основних завдань, для даного завдання студент має побудувати веб-інтерфейс, що дозволяє задавати поверхні другого порядку та відображати результати для попередньо оцінених поверхонь. У користувача має бути можливість переглянути список вже визначених поверхонь. Коли користувач обирає детальний перегляд результатів, система має відображати пояснення, на основі який фактів було прийняте рішення про той чи інший тип поверхні. Розробка вебінтерфейсів не розглядається в рамках даного курсу.

P.S https://www.postman.com/ - можна використати цю API для тестів

Скрін в файлах, до 2 роботи

год назад
llllewvvaa
Максим 
19 летУкраина
2 года в сервисе
Был
год назад