Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Доброго дня. Я займаюся простою 2D анімацією (не покадровою), в тому числі і т.зв. explainer videos, тобто анімую різні векторні персонажі, об'єкти, створюю рекламні ролики. Періодично виникає завдання створити сценарій з нуля за текстом. Часом сам малюю початковий сюжет на примітивному рівні а потім вже під нього підбираю ілюстрації, щось малюю, часом компілюю сторібордінг з готових стічних векторних ілюстрацій або, наприклад, з анімаційних шаблонів.

Мені необхідний помічник з розвиненою фантазією і навичками роботи з вектором. Тобто отримавши текст

намалювати, але частіше (і в даному поточному проекті) скомпілювати з векторних стокових ілюстрацій сценарій, який я вже потім зможу заанімувати. Зараз є проект із серії з яким я працюю. Йде туго, так як мені більше подобається колупати технічні анімаційні аспекти, ніж креативити і фантазувати, та й інших завдань вистачає.

Якщо цікаво - можемо обговорити деталі в скайпі / телеграмі (ua/ru/en). Залишаючи заявку прошу вказати досвід роботи в Adobe Illustrator і вислати пару прикладів робіт з вектором. Бажано знання англійської, але не обов'язково. Уміння малювати в векторі - великий плюс для майбутніх проектів.

Приклад завдання доданий.

4 года назад
Korolkov
Дмитрий 
40 летУкраина
11 лет в сервисе
Был
2 года назад