Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Лабораторна робота по предмету Аналіз вимог до програмування. 

Слід обрати проект для, що базується на ПЗ, яке слід створити: допомога хворим за рахунок системи спостереження, облік руху громадського транспорту, система врахування завдань ФОПу, контроль стану лісових зон за допомогою дронів, облік приросту меду і стану рою у вулику і т.і.

Спринт 1: доповідь про актуальність, потребу, переваги, можливий зиск від реалізації (3 сторінки мах). Це розповідь для можливого спонсора у ліфті, доки від Вас не втекли.

Спринт 2: Презентація з цієї теми на 10-12 слайдів, якщо зацікавив 1 спринт. Вже додаєте слабкі місця, конкурентів, можливі фінансові прибутки, актуальність, цілі, основні функції

Спринт 3: Детальний аналіз конкурентів: компанії, програмні продукти, переваги і недоліки. Закінчується доповідь зведеною таблицею: стовпчики - конкуренти+ваше ПЗ, рядки - розширений перелік функцій з відзнакою, чи є ця функція у конкурентів і у Вас, якщо немає - чому це не важливо.

Спринт 4: Аналіз законодавчої бази з додаванням вимог до ПЗ з боку законів України: дозвіл і угода про використання індивідуальних даних, типові інструкції з підтримки тих або інших дії системи, основні форми звітування з діяльності і т.і.

Спринт 5: Можливі проблеми під час реалізації ПЗ та способи їх усунення. (Конфіденційність передачі інформації - використання електронного підпису, несанкціонований доступ до інформаціх - захист БД, використання потужніх БД і т.і.)

Спринт 7: Проект Інтерфейсу користувача з описом (скріншотами) дизайну, основними можливостями і функціями.

Спринт 10: Перелік ВСІХ вимог, які виникли потягом розробки проекту і які СЛІД реалізувати.

3 года назад
judo1stss1
27 летУкраина
3 года в сервисе
Был
3 года назад