Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Шукаю субпідрядника для систематичного виконання замовлень по створенню, просуванню та підтримці сайтів у США. Перше завдання. Необхідно створити сайт на базі garagesolutionsphiladelphia.com (США) (відкривається через ВПН США, IP з України блокуються оператором) Біля 10 сторінок. Створити на WordPress із використанням шаблону. Розробляти дизайн не потрібно, всі розділи та структура сайту копіюються з вишевказанного прикладу.

Фото-відео та текстове наповнення є. Мета сайту - збільшення лідів, які будуть заповнювати форму або дзвонити за телефоном. Локація - Філадельфія, США. Необхідно зробити СЕО-оптимізацію, ридбл-урл та інші опції, щоб покращити бачимість пошукових систем. Дизайн - 6 з 10. Дизайн створювати не потрібно. Використати шаблони WordPress чи іншої системи.

В заявці вкажить: 1. Вартість створення данного сайту 2. Строки виконання роботи. 3. Посилання на сайти, які Ви вже розробили. 4. Ваш прайс-ліст на створення сайтів (лендінг-пейдж\сайт-візитка(до 20 сторінок)\корпоративний сайт\інтернет-магазин); підтримка данних сайтів; просування (які канали та методології просування?). Якщо не зручно вказувати ціни в заявці, напишіть, що вкажете у особистій переписці.

год назад
dmitriy_tkach
Дмитрий 
38 летУкраина
год в сервисе
Был
9 месяцев назад
Выбранный исполнитель
crystalsound
Ксения 
35 летУкраина
12 лет в сервисе
Была
3 дня назад
год назад
$450
18 дней
Все отлично! Работа выполнена крайне качественно, без особых замечаний. Быстрая связь, профессиональная работа. Обязательно буду обращаться еще раз.
Отличный заказчик. Четко сформулированные задачи и хорошая коммуникация в процессе разработки сайта. Обсуждение и оперативное утверждение проекта на каждом этапе. Оплата мгновенная. Спасибо за сотрудничество.