Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Доброго дня,

Ми шукаємо фахівця, який зможе створити лендінгові сторінки для сайту. Сайт присвячений темі штучного інтелекту, і нам потрібно розробити сторінки для продуктів у цій галузі.

У нас є план створення трьох нових сторінок. Сайт вже побудований на основі готового HTML/CSS/JS шаблону, який може бути використаний у цьому проекті. Сторінки плануємо створювати з базових секцій(більший акцент на чистому дизайні та комунікації з потенційним клієнтом), але повинні бути зрозлені надійно.

Ми шукаємо фахівця з глибоким розумінням веб-дизайну та верстки, який розуміється на аспектах створення якісних веб-інтерфейсів. Ця можливість може стати початком довгострокового співробітництва, оскільки ми розглядаємо можливість делегування подібних завдань у майбутньому.

Дякуємо за Ваш час та очікуємо можливості співпраці!

З найкращими побажаннями,
Арсеній

8 месяцев назад
yesaulovarsenii
Арсеній 
19 летУкраина
8 месяцев в сервисе
Был
5 месяцев назад
Выбранный исполнитель
klyms5569
20 летУкраина
2 года в сервисе
Был
месяц назад
8 месяцев назад
$50
2 дня
UAH
Не дивлячись на те, що робота потребувала навчання та вивчення нового підходу, Сергій прекрасно виконав її. Його відданість роботі та можливість слухати - важливі фактори, які створюють прекрасний досвід роботи з ним. Обов'язково продовжимо співпрацю над майбутнімі проектами!
Відмінний замовник, завжди на звязку, та доступно пояснює, зідзвонювались декілька раз, для того, щоб замовник пояснив точно задачу. Рекомендую співпрацю із цим замовником, дуже гарно попрацювали. Надіюсь на подальшу співпрацю.