Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Ви можете використовувати регулятори СК10 не тільки як обладнання для внесення засобів захисту рослин обприскувачами, але і вносити рідкі добрива культиваторами, сівалками, ін'єкційними аплікаторами... або авіацією (для авіаробіт в додатку АгроПілот використовується окремий режим), а також пропорційно вносити сухі добрива розкидачами та сівалками.

В регулятори СК10 вбудований роз'єм широтно-імпульсної модуляції для підключення різних електричних насосів або електроприводів.

ШІМ - процес управління потужністю методом пульсуючого вмикання та вимикання споживача енергії, здійснюється завдяки розробленій нами адаптивній, пропорційно-інтегрально-диференційній технології.

Дана технологія дає можливість використовувати регулятори СК10 фактично для всіх основних операцій та автоматизації широкого спектру робіт.

Адаптивна ШІМ технологія не потребує калібрування. Для контролю норм внесення рідини, ви можете використовувати будь-які імпульсні витратоміри, а для внесення сухих речовин: датчики холу (якщо добрива вносяться пропорційно до оборотів валу), або тензометричні датчики (якщо в процесі внесення відбувається зважування речовин).

Єдиний параметр який необхідно вказати, це кількість імпульсів на літр рідини що вноситься, або на кілограм сухої речовини. Цю інформацію виробник вказує на датчику, якщо ж у вас немає такої інформації, то можете отримати точне значення імпульсів, використовуючи програму АгроПілот.

Більш детально про цю технологію та приклади використання, ми розбиратимемо з вами в наступних відео.

7 месяцев назад
droidfarm
Роман 
40 летУкраина
9 месяцев в сервисе
Был
7 месяцев назад
Выбранный исполнитель
Alex_Nuvis
46 летУкраина
4 года в сервисе
Был
20 часов назад
7 месяцев назад
$15
1 день
UAH
Все як завжди, відмінно!
Постійна співпраця - це завжди добре!!! ;)
  • Похожие заказы
  • Необходимо озвучить мужским голосом несколько текстов (примерно 350 слов - это 1 страница А4 Times New Roman размер 14) для квеста. Идея: доктор из больницы делает звонок родственнику потерпевшего.

    Озвучивание13 заявок
    Закрыт
    7 месяцев назад
  • $30

    Нужен комментатор на битву в стиле Николая Фоменко в рестлинге. Пример - https://www.youtube.com/watch?v=fish7sxKicQ Пример текста - Добро пожаловать на «Марафон Мертвецов», бойцы! Помните: на вас смотрят сотни зрителей, так что ...

    Закрыт
    7 месяцев назад
  • $20

    Есть ролик с захвата экрана где рассказывается про механику игры, нужно переозвучить с русской речи на английскую. Нужен мужской поставленный голос Продолжительность в районе 2х минут

    Озвучивание13 заявок
    Закрыт
    6 месяцев назад
  • $2

    Вы должны расказать на камеру этот текст: В компании Паркер оборудование покупается на 2 года. Оборудование выпускается в виде зарядных мобильных устройств, которые устанавливаются в кафе и барах с большой проходимостью. Когда клиенту необходимо, он ...

    Озвучивание10 заявок
    Закрыт
    7 месяцев назад
  • $3

    Здравствуйте! Нужен просто голосовой ролик, без музыки и тд, обычный голос, пол не важен, будто звонит живой человек. Не нужен дикторский голос, нужен простой, чёткий голос без выраженных дефектов. Текст: Здравствуйте! ...

    Озвучивание2 исполнителя
    Завершен
    7 месяцев назад