Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Добрий день, в мене є готове зображення, згенероване нейромережею. Це зображення в майбутньому буде використовуватись як пазл, тому дуже важливо аби деталі були максимально чіткими і унікальними (або за лініями, або за кольором).

Потрібно внести правки в зоображення відповідно до т.з. Мене цікавить довгострокова співпраця. Поки що є тільки одне зоображення, але надалі будуть інші. І вони скоріш за все будуть в іншому стилі. Тому дуже круто, якщо ви можете редагувати зоображення різних стилістик.

Додаю зображення, яке треба буде відредагувати, а також референт пазлу. Зображення 2 і 3 це готовий пазл. Зверніть увагу, що майже всі фрагменти: риби, корали, рослини мають або унікальний патерн, або колір за яким їх легко знайти. На зображенні 1, я виділила декілька зон як приклади, з якими потрібно буде працювати. Зоображення кращої якості, воно завилике щоб додати сюди нормальну версію

Зона 1. цим водоростям треба надати більш чіткої форми, аби вони не виглядали як клякса. Також чорну зону знизу треба замалювати цими ж водорослями. Багатьом предметам треба додати саме чіткості, намалювати нормальні лініЇ. Це і є основна робота.

Зона 2. Лінії на рюкзаці дівчинки треба підсвітити, бо в печатному варіанті вони теж зливаются в одну массу

Зона 3. Додати що завгодно: рибу, бульбашки, блік. Знову ж таки в печаті зона дуже темна і зібрати пазл там складно.

Будуть і інші правки, але це для розуміння з чим маємо справу. Будь ласка, додавайте хоча б приблизний цінник до заявки. Дякую.

П.С. Працюю тільки з украЇнськими дизайнерами.

год назад
guest_16419903448469
2 года в сервисе
Был
год назад