Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Доброго дня.

Є сайт, який через вебхук отримує дані з срм salesdrive, система робить список і далі по цьому списку йде продзвін клієнтів.

Ось дані від розробника сайту"Використовується Бекенд - чистый php, фронтенд - чистый js. Плюс сип сервер на Астериске, плюс небольшая программа на С++ для запросов на основной сервер каждый 15 секунд". Нажаль програміст далі не може займатись проектом, тому потрібна людина яка в цьому розбереться, зробить що потрібно і далі буде з нами, як потрібно буде щось ще зробити. Я не шукаю виконавця на 1 раз, потрібна людина яка постійно буде додавати новий функціонал, як це потрібно буде.

На даний момент що потрібно виправити:

1) Коли ми розмовляє менеджер з клієнтом, то змінювати статус замовлення в срм можна тільки після того як положили слухавку. Якщо змінити статус в срм під час розмови, то хоч вебхук і спрацює, але задача не видалиться з прозвону.

2) Додати можливість оператору переносити задачу на інший час, після того як положили слухавку (зараз реалізовано перенос дзвінка тільки під час розмови. Потрібно буде створити історію викликів, щоб видно було куди телефонували, і можна було по цій історії переносити.

3)кнопку видалити групу перенести в інше місце(наприклад в параметри) щоб її не було на головній, а то легко случайно видалити.

Це основне поки. Але як це буде готово, є ще багато що потрібно доробити, наприклад добавити журнал дзвінків, статистику по менеджерам, відображення хто працює і так далі.

Буду очікувати Ваших пропозицій.

год назад
vaadim
31 годУкраина
8 лет в сервисе
Был
4 месяца назад