Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

Доброго дня.Є сайт, який через вебхук отримує дані з срм salesdrive, система робить список і далі по цьому списку йде продзвін клієнтів.Ось дані від розробника сайту"Використовується Бекенд - чистый php, фронтенд - чистый js. Плюс сип сервер на Астериске, плюс небольшая программа на С++ для запросов на основной сервер каждый 15 секунд".

Нажаль програміст далі не може займатись проектом, тому потрібна людина яка в цьому розбереться, зробить що потрібно і далі буде з нами, як потрібно буде щось ще зробити. Я не шукаю виконавця на 1 раз, потрібна людина яка постійно буде додавати новий функціонал, як це потрібно буде.

Ще важливий момент, я не буду працювати з людиною , яка не вирішила питання зі світлом, і буде працювати по прау годин в день і проект затягнеться на місяці.

Потібно швидко все виконати, і дотриматись домовленостей по часу виконання проекту!На даний момент сайт має такий вигляд  prnt.sc/y0O2RTvyBX0h  ось те, що потрібно буде зробити.

https://docs.google.com/document/d/1exR-KkyoMACAyyhLK3aKS1LmC0E7E_3o64TcLxpmu4c/edit

Пункт 1 головний, його потрібно реалізувати в першу чергу, всі інші пункти можна робити в другій послідовності, я думаю правильніше буде спочатку додати дизайн, і далі вже робити все інше, але якщо можна по другому, робіть як Вам зручно.

год назад
vaadim
31 годУкраина
8 лет в сервисе
Был
4 месяца назад