Найдите исполнителя для вашего проекта прямо сейчас!
Разместите заказ на фриланс-бирже и предложения поступят уже через несколько минут.

потрібно застосувати CRM / CM наприклад WordPress для автоматичної генерації та передачі даних клієнтів до системи.

Мається на увазі списки клієнтів у форматі EXEL  до бази данних.

Для початку потрібно перенести дані клієнтів з Exel з бази у програмне забеспечення Fastbill за допомогою  Api https://apidocs.fastbill.com/

 

Наприклад коли новий клієнт добаве новий заказ на сайті, то інформація про клієнта повинна бути автоматично перенесена до сервісу Fastbill.  Також для кожного заказу повинна бути можливість якщо клієнт нажав на кнопку „Erledigt“- це завершив, то повинен бути автоматично згенерований рахунок. Для кожного кліента може бути декілька або більше рахунків. Наприклад якщо ви будете працювати з  WP, то це все повнинно робитись через адмінку. Зайшов в адмінку у директорію управляння рахунками і потім вже можна з ними редагувати.

У 2023 році вже було приблизно від 500 до 1000 різних рахунків у місяць. Та головне щоб імпорт працював в автоматичному режимі з 01.01.2024. тобто рахунки не повинні бути більше у форматі ексель більше.  Це головне завдання!

5 месяцев назад
Ivankoy
Юрий 
39 летУкраина
7 месяцев в сервисе
Был
месяц назад
Файлы доступны только авторизованным пользователям
Выбранный исполнитель
shortys
Иван 
35 летУкраина
13 лет в сервисе
Был
2 дня назад
5 месяцев назад
$700
30 дней
UAH
Доброго дня! Мені також дуже сподобалось працювати з Іваном. Рекомендую всім цього висококваліфікованого спеціаліста. Рекомендую Івана абсолютно всім. Ваш проект буде завжди виконаний з найвищою оцінкою та якістю! Буду радий надалі співпрацювати з Іваном! З повагою, Юрій
Дуже сподобалось працювати з Юрієм. Дає чітко сформовані, і структуровані задачі. Дуже приємний, і лаконічний у спілкуванні. Буду радий надалі співпрацювати з Юрієм!